Hartman Optik

Glasögon

Att välj glasögon är inte alltid lätt. Ofta ser man inte riktigt hur det ser ut förrän man fått sina glasögon inslipade. Vi vill att du ska bli supernöjd med ditt nya par glasögon från oss, därför guidar vi dig genom ditt val så gott vi kan. Utifrån din egen stil och dagens mode hjälper vi dig att hitta den rätta glasögonbågen för dig.

Ibland kan det vara svårt att bestämma sig – därför erbjuder vi alltid våra kunder möjligheten att låna med några olika exemplar hem för att få extra smakråd av vänner eller bekanta.

Arbets- & terminalglasögon

Synen har stor betydelse för trivsel och effektivitet i arbetet. Felaktiga glasögon och förhållanden kan ge onödiga problem som trötthet, huvudvärk, ont i ögonen, nacken eller muskelvärk etc. Rätt typ av arbetsglas gör skillnad på jobbet. Stelhet och trötthet minskar. Dina arbetsdagar blir både mer vilsamma och produktiva.

Glasögon för barn

Vi har ett brett sortiment av barnglasögon I olika prisklasser. Idag finns det även ett glasögonbidrag för barn mellan 8-19år. Bidraget är 800 kr och det kan man använda vid köp av glasögon eller linser, en gång per år kan man använda bidraget om styrkeförändring skett. Bidraget omfattar inte synundersökningen.

MiYOSMART

Om ditt barn har svårt att se bra på avstånd har barnet troligen myopi (närsynhet). Det ökar hela tiden runt om i världen speciellt hos barn. Om det inte behandlas kan det leda till långvariga synproblem. MiYOSMART är framtaget av Hoya för att sakna ner utvecklingen av myopi. 

Info om HOYA MiYOSMART

Läs mer på HOYAS hemsidan 

Se film om HOYA MiYOSMART

Glas

Vi jobbar med de största glasleverantörerna, Hoya och Essilor. Det finns en en hel del olika glas att välja mellan, efter att vi gjort en synundersökning kan vi rekommendera ett glas som passar dina behov. Vi har allt från enklare produkter till dom allra senaste. Den senaste tekniken för att tillverka progressiva glasögon gör det enklare att använda dem.

Verkstad

Vi slipar alla våra glasögon själva. Alla våra butiker har en egen verkstad där glasen slipas. Detta gör att vi kan hålla snabb leverans av dina glasögon. Vi kan även slipa in nya glas i egen båge inom 2 timmar. Skulle dina glasögon gå sönder och du behöver en snabb lagning kan vi slipa om dina glas till ny båge samma dag. Vi utför även om det behövs enklare lödningar och repartioner av dina befintliga glasögon.

Delbetalning

Det ska vara lätt att handla glasögon och linser. Hos oss kan du dela upp betalningen av dina glasögon och kontaktlinser. Det enda som krävs är en sedvanlig kreditprövning, svaret får du medan du väntar. Fördelen är en kostnadsfri delbetalning under 6 månader, därefter tillkommer en månadsavgift, och nästa gång du handlar hos oss kan du handla med delbetalning direkt utan att behöva pröva om krediten. Vi samarbetar med Resurs Bank.